Hvor langt vil vores nye ligestillingsminister gå i sin nye mærkesag, som er “bedre beskyttelse af LGBT+-miljøet mod chikane”? Bevæger vi os i DK i retning af den straf, man i Tyskland kan få for “fejlkønning”?

Citater fra artiklen:

“Magnus Heunicke vil som ny ligestillingsminister arbejde for bedre beskyttelse af LGBT+-miljøet mod chikane.

Beskyttelse af LGBT+-personers rettigheder og trivsel bliver en central mærkesag for den nye ligestillingsminister, Magnus Heunicke (S).

Det fortæller den socialdemokratiske miljøminister, efter at han har fået tildelt sit nye ressortområde.

– Der er så store problemer med chikane og mistrivsel for mennesker, som bare beder om at blive accepteret for dem, de er, og den måde, de definerer sig selv på. Det burde vi være langt bedre til her i vores samfund, siger Magnus Heunicke.

– Der er så store andele, som oplever og fortæller om chikane og voldsomme problemer.”

[…]

“Problemstillingen vil blive en af tre mærkesager, han som ny ligestillingsminister vil arbejde for.

[…]

“Kort inden regeringsrokaden flyttede ligestillingsministeriet fra den tidligere digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) til miljøminister Magnus Heunicke, skrev Marie Bjerre en omdiskuteret kronik.

Her erklærede hun, at “wokeismen” var gået for langt. At det var et faktum, at der kun findes to køn, og at flertallet ikke skal knægtes af hensynet til et mindretal.”

[…]

“Magnus Heunicke vil ikke kommentere sin forgængers udsagn. Men han understreger, at det ikke var ham, der skrev den kronik.”

———————–

Her er artiklen – om Magnus Heunickes mærkesager: https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/ligestillingsminister-heunicke-vil-fokusere-paa-bedre-beskyttelse-af-lgbt

– Her er mit indlæg om sagen om to tyske podcastværters “fejlkønning” af en trans-identificerende mand:

#afskafjuridiskkønsskifte